Never Perfect
EntryYaa




Hi 2017
Saturday, 31 December 2016 | 0 comment(s)


Hari ini macam excited sangat nak menulis. 

Untuk tahun baru ni takminta banyak pun, cuma nak kekuatan, penuh lima waktu ( biasalah subuh tu macam liat sikit ) 😓dan dimurahkan rezeki dari semua segi lah. Contohnya macam kerja ke kan. hahaha 😋 alhamdulillah aku makin happy. Moga banyak kebahagiaan yang datang.
 
Paling penting. ai dah move on gais. seriusly. hahahhahahahhaha  Lagipun dia dah bahagia dan ada pilihan sendiri. sampai bila nak seksa hati sendiri kan. Moga tahun ni aku lebih kuat, lebih bersifat kewanitaan. ( jarang pakai baju ala ala wanita act' ) mostly banyak pakai seluar and tshirt huhu pegi kelas pun baju kurung hari hari. Jarang lah si huda aliah ni nak pakai dress. 😒 perangai pun kasar fuh. Then tahun ni ai dah nak habis belajar. Harap semua yang dirancang berjalan lancar 😘 Insya Allah. 

2016 : 

Banyak mengajar aku untuk lebih sabar. Semua yang berlaku banyak pengajarannya. Selalunya pengajaran tu boleh buat kita fikir lebih jauh kedepan. Sampai bila kita nak duduk dalam tempurung yang sama. Umur makin meningkat takkan kita nak buat kesilapan yang sama 😅. Kekadang sekeliling kita pun kita dah boleh tafsir sama ada patut atau tidak. Cuma kita antara sedar atau tak sedar. Itu je. Banyak sangat nak potpetpotpet tapi kang makin banyak aku menulis makin banyak air mata ni turun. Sejujurnya rindu. Tapi hahahahhahahahhaha no more turning back 😹🙈

🙌 Huda Aliah. 

Jangan pernah jatuh ke dalam lembah yang kau pernah lalui. Pls kawal diri. Sedar diri yang takkan ada siapa akan bertahan dengan kau kecuali family kau yang support kau setiap kali kau jatuh. Jangan buat kesilapan yang sama. Tolong sedar ! Sayang diri sendiri sebelum sayang orang lain 😍 Love yourself. 




Older Post . Newer Post